Přeskočit na hlavní obsah

Snadný úklid

  • Jak vyčistit hadici od sprchy

    Jak vyčistit hadici od sprchy

    Úklid koupelny často zabere stejný čas jako úklid obývacího pokoje. A to navzdory faktu, že koupelna bývá tím nejmenším prostorem v bytě. Jedním z vybavení, na které je třeba si posvítit, je také sprchová hadice. Jak ji udržet krásnou a funkční?
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit vanovou zástěnu

    Jak vyčistit vanovou zástěnu

    Krásná koupelna na dlouhou dobu? Ano, je to možné a často i snadné. Stačí, když věnujete pozornost výběru vhodného sanitárního vybavení a zároveň nepodceníte pravidelnou péči, kterou vyžaduje. Budete překvapeni, jak moc vám v této snaze řada výrobců vychází vstříc.
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak odstranit vodní kámen ze sprchové hlavice

    Jak odstranit vodní kámen ze sprchové hlavice

    Sprchování je jednou z báječných denních činností, která dokáže uvolnit svaly, ale i psychické napětí, smyje nečistoty celého dne nebo nás probudí do dne, který nás čeká. Jenže aby zážitek byl opravdu příjemný, je třeba i spolehlivá, funkční sprchová hlavice. A kvůli nepříjemnostem s vodním kamenem to může být problém. Jak efektivně vyčistit sprchovou hlavici?
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit kuchyňskou baterii

    Jak vyčistit kuchyňskou baterii

    Kuchyňské baterie jsou velmi namáhaným domácím vybavením. Musí zvládnout nejen nečistoty z potravin, ale také se efektivně poprat s vodním kamenem. Jak jim to usnadnit, aby zůstaly bezproblémově funkční a stále krásné?
     

    ČÍST VÍCE
  • Údržba a čištění umyvadlové baterie

    Údržba a čištění umyvadlové baterie

    Krásná a funkční koupelna není tak docela samozřejmostí. Je potřeba našeho pravidelného zásahu, aby vše fungovalo tak, jak má, a krása byla co nejtrvalejší. Jedním z nejnamáhanějších zařízení pak je umyvadlová baterie. Jak se o ni dobře postarat?
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit zažloutlý koupelnový nábytek

    Jak vyčistit zažloutlý koupelnový nábytek

    Koupelnový nábytek je konstruován tak, aby zvládl extrémní podmínky koupelny. Dochází zde ke střídání teplot, vysoká vlhkost je samozřejmostí a přímý kontakt s vodou je na denním pořádku. Proto je třeba koupelnový nábytek vybírat pečlivě. Přes veškerou péči však dochází k jeho postupnému stárnutí. I to však můžeme ovlivnit. Jak na to?
     

    ČÍST VÍCE
  • Leifheit, vaše tajná zbraň pro jarní úklid

    Leifheit, vaše tajná zbraň pro jarní úklid

    S příchodem jara přichází ideální čas pro důkladný úklid domova, a s produkty značky Leifheit se tento úkol stane nejen snadnějším, ale i efektivnějším. Rozdělení úklidu na specifické oblasti vám pomůže zajistit, že neopomenete žádný detail. Pojďme se podívat na to, jak Leifheit usnadňuje úklid od podlahy až po strop.
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit sprchovou vaničku

    Jak vyčistit sprchovou vaničku

    Koupelna, místo, kde se chceme očistit se bez naší náležité pozornosti, se může rychle změnit z relaxační zóny na zónu toxickou. Nečistoty, vodní kámen, plísně ani nežádoucí mikroorganismy nikdy nejsou daleko. Mezi náchylné vybavení patří sprchový kout.
     

    ČÍST VÍCE
nahoru